Benimaclet conFusión es fa possible gràcies a la participació de moltes persones que compleixen diferents funcions.

Ningú és més important que ningú.

Tant l’artista que du les seues creacions com el patrocinador que dona els seus diners com el voluntari que dona el seu temps o el col·laborador que dona els seus materials.

I açò és només un exemple d’allò que cadascú pot aportar, perquè al camí de la confusió tots confonem els nostres rols, unim esforços i aportem moltes coses més del que podríem imaginar.

Participa tu també.

Com artista o espai …

Convocatòria 2018

Data d’obertura: 5 de Maig

Data de tancament: 20 de Juny

El conFusión és la celebració d’allò comú a través de l’art, és una trobada per la lliure expressió que recull tot tipus de propostes, és un espai d’encontre entre persones que volen formar part d’alguna cosa autèntica, i en ell tothom és benvingut per compartir allò que desitge. Es per això que considerem que els artistes no “participen” del esdeveniment  sinó que el construeixen amb el seu art.

Aquesta construcció s’allotja a espais privats del barri com són cases, terrasses, baixos, balcons, tallers (i també alguns espais públics com carrers, places o parcs), com a norma són llocs no convencionals per a aquest tipus d’esdeveniments que durant dos dies obren les seues portes, es confonen i viuen una experiència diferent a la del seu dia a dia.

CONVOCATÒRIA TANCADA

Com a voluntari …

L’organització del conFusión es realitza de forma únicament voluntària. Ningú guanya cap cèntim per realitzar aquest treball.

No obstant, es guanyen moltes altres coses: coneixements, experiències, amics, valors, vivències, contactes … i al cap i a la fi: felicitat.

Vine a participar des de dins i ajuda a crear una experiència única.

Com a col·laborador …

Al barri i a València en general hi ha un teixit cultural gegant, potser un tant adormit als darrers anys, però que només necessita d’oportunitats per despertar. Aquesta és una d’elles.

Ací pots veure alguns dels col·laboradors de l’any passat als qui estem enormement agraïts.

Si tens un col·lectiu, associació local, empresa, grup d’amics, el que siga que cregues que pot aportar quelcom al conFusión, siga material o immaterial, no ho dubtes.

Com a patrocinador …

La filosofia del conFusión és compartir al màxim possible. L’esdeveniment no te ànim de lucre però fer-lo possible sí genera despeses. Les formes de finançar-lo són diferents cada any, però sempre compartim de manera transparent els comptes.

Aquest any realitzarem esdeveniments pre-festival, tornarem a posar vidrioles durant els dos dies de conFusión, vendrem camisetes i seguirem rebent donatius dels comerços del barri com ho han fet altres vegades.

Si t’abelleix donar uns diners per ajudar-nos, escriu-nos i et direm com és la millor forma de fer-ho. Cada gota d’aigua suma en aquest got.