La màgia es tornà a produir

Ens vam mullar,  vam disfrutar i vam compartir. No fem diferències entre públic, organització, artistes o espais. Tots i cadascun dels moments que hem viscut a aquesta cinquena edició van ser possibles gràcies a que cada persona aportà el que sap, fa o té, amb il·lusió i cor 💚

#conFvsión

V edición del Benimaclet conFusión
20 y 21 de Octubre 2018

Aquestos son els principis que posem en pràctica

COMPARTIR

EXPRESSIÓ LLIURE

INCLUSIÓ TOTAL

IGUALTAT

PARTICIPACIÓ

COMUNITAT

RESPONSABILITAT SOCIAL

COOPERACIÓ

SENSE PREUS, SENSE ENTRADES

Todo el público puede acceder a los espacios y a todas las actuaciones libre y gratuitamente.

CONSTRUIR SENSE DESTRUIR

Fer les coses juntxs, sense por i amb con-fusió

MOTIVAR A QUALSEVOL PERSONA A COMPARTIR EL SEU ART

Va ser la idea amb que va nàixer Benimaclet conFusión en 2014

Vols viure el Benimaclet conFusión des de dins?

Aquest event ho fem entre totxs. I si, ho disfrutem molt.

Uneix-te com a voluntari, tu decideixes en què vols col·laborar i què pots aportar

Rebem opinions

¡Si t’apuntes t’ho passaràs pipa!

Helen Westwater
Helen WestwaterEspai Rollin’ House i propietaria de l’Ola Fresca

conFusión m’ha influenciat fent-me creure més en alló que faig, en les idees que tinc i en que aquestes es poden arribar a convertir en quelcom real.

Alex Martí
Alex MartíVoluntari confós

Em va agradar participar preparant les escenografíes de carrer, va ser una part creativa i a la vegada una possibilitat per interactuar amb els espais urbans.

Miriam Celades
Miriam CeladesVoluntaria confosa

Entre aquells laberints plens d’art oblidava les obligacions del dia a dia, em sentía lliure i abraçada entre tanta “confusió”.

Carmen Sogues
Carmen SoguesVisitant del festival

Estaría bé que diguera que ha hagut un abans i un després del conFusion a la meua vida. I si. Aixó es el que vaig a dir.

Nel·lo Royner
Nel·lo RoynerMúsic

El contacte amb la gent durant el festival és el que ens va donar anims i forces per muntar el Laboratorio de Fabricacion obert al públic permanentment.

Laboratorio de Fabricación
Laboratorio de FabricaciónEspai

Des de la barra del Chico Ostra he vist nèixer el festival i conegut a la gent de l’organització. Tinc admiració per un equip de gent que assumeix en l’ombra molt treball de forma altruista, col·laborant anualment amb el creixement del barri.

Raquel Tamayo
Raquel TamayoPropietaria Chico Ostra

Gràcies a estar participant en l’organització he reobert la porta a produir i muntar videos.

Diana Tejero
Diana TejeroVoluntaria confosa

Compartim novetats

Recordem moments

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Ens deixem portar pels flaixos

Benimaclet ConFusión V edición
#beniconFusión #benimaclet #voluntarixs 📷 @alalba_killapawawan
Què penses del Benimaclet conFusión V edició? Com l'has viscut? Què milloraries? (si eres artista o espai, t'enviarem una enquesta específica)
Per expressar la teua opinió fes click a l'enllaç i ompli l'enquesta (son sols 2 minuts): 👇
https://goo.gl/a3Hnof

I recorda: tu eres conFusión!
______________________________________________________________________
¿Qué piensas sobre Benimaclet conFusión V edición? ¿Cómo lo has vivido? ¿Qué mejorarías? (si eres artista o espacio, te enviaremos una encuesta específica)
Para expresar tu opinión pincha el enlace y rellena el formulario (son solo 2 minutos):
👇
https://goo.gl/a3Hnof

Y recuerda: ¡tú eres conFusión!
📸¡Te hemos visto!📸 Estabas con la cámara o con el móvil capturando algún momento increíble que sucedía delante de ti. Siguiendo uno de nuestros principios, el de compartir, te animamos a que nos envíes las fotos y vídeos que tengas.

Puedes hacerlo a través de un servicio como wwww.wetransfer.com o Google Drive y enviarnos el enlace a audiovisual@beniconfusionfest.es
No olvides indicarnos tu nombre en redes sociales para que podamos etiquetarte cuando se publiquen. 👌
___ 📸T'hem vist! 📸

Estaves amb la càmera o amb el mòbil capturant algun moment increïble que succeïa davant de tu. Seguint un dels nostres principis, el de compartir, t'animem a que ens envies les fotos i vídeos que tingues.

Pots fer-ho a través d'un servici com wwww.wetransfer.com o Google Drive i enviar-nos l'enllaç a audiovisual@beniconfusionfest.es
No oblides indicar-nos el teu nom en xarxes socials perquè podem etiquetar-te quan es publiquen. 👌 📷 @victorsuarezballesteros
✨Se ha vuelto a producir la magia ✨ 
Nos hemos mojado, hemos disfrutado y hemos compartido.

No hacemos diferencias entre público, organización, artistas o espacios. Todos y cada uno de los momentos que hemos vivido este fin de semana, han sido posibles gracias a que cada persona ha aportado lo que sabe, hace o tiene, con ilusión y corazón 💚

Anoche, después del acto de clausura, con todo recogido, estuvimos compartiendo anécdotas y momentos vividos. ¡Tenemos decenas! 
Nos encantaría saber cuál ha sido el momento más mágico e interesante que has vivido en estos dos días 👇🏼
______________________________________________________________________✨S'ha tornat a produir la màgia.✨ Ens hem mullat, hem disfrutat i hem compartit. 
No fem diferències entre públic, organització, artistes o espais. Tots i cadascun dels moments que hem viscut este cap de setmana han sigut possibles gràcies a que cada persona ha aportat el que sap, fa o té, amb il·lusió i cor 💚

Anit, després de l'acte de clausura, amb tot arreplegat, vam estar compartint anècdotes i moments viscuts.
En tenim desenes!

Ens encantaria saber quin ha sigut el moment més màgic i interessant que has viscut en estos dos dies 👇🏼 📷 @arantxasignesfotografia
‪Así quedó la Plaça de Benimaclet a las 22:30. Agradecemos la colaboración de cada uno de vosotr>s por ayudarnos a mantener el barrio limpio y respetando el derecho al descanso. #cuidemBenimaclet‬ #beniconfusión
¡No os perdáis el acto de clausura en la garrofera! Jam session a partir de las 22.00h.
Seguid las flechas verdes ;)
———————————————————————————————— No vos perdeu l'acte de clausura en la garrofera! Jam session a partir de les 22.00h. Seguiu les fletxes verdes ;)
¡Ya vamos a por el segundo día de conFusión!
Aquí, estamos preparando el conFusión Infants en la calle de la Cueva Santa. Para más infos pasad por el info point. ¡Niñ>s, os esperamos!
Pese a nuestros esfuerzos anoche por respetar los horarios de descanso de los vecinos y por mantener el barrio limpio, nos hemos encontrado esta mañana con la Plaza llenísima de basura. Desde conFusión creemos que pasarlo bien no tiene por qué ir de la mano con la falta de civismo. Debemos cuidar nuestro barrio. Agradecemos su colaboración a tod<s aquell<s que, tanto ayer como hoy, han hecho un esfuerzo por sensibilizar a la gente y limpiar las calles de Benimaclet. Igualmente, muchas gracias a los servicios de limpieza que han estado trabajando duro esta mañana. ¡Cuidemos Benimaclet! ———————————————————————————————
A pesar dels nostres esforços anit per respectar els horaris de descans dels veïns i per mantindre el barri net, ens hem trobat aquest matí amb la Plaça pleníssima de fem. Des del conFusión creiem que passar-ho bé no té per què anar de la mà amb la falta de civisme. Hem de cuidar el nostre barri. Agraïm la vostra col·laboració i a tots aquells que, tant ahir com hui, han fet un esforç per sensibilitzar la gent i netejar els carrers de Benimaclet. Igualment, moltes gràcies als servicis de neteja que han estat treballant de valent aquest matí.
Cuidem Benimaclet!
Bona vesprada, xavalada! 
La Màquina ja ha fet un any i per a celebrar-ho hui de 18 a 20 h estarem punxant música amb Dj Marie-Antoinette i bevent birres.
A més, durant tota la jornada de hui i de demà, estarem oberts amb una *exposició* dins del ConFusión a Benimaclet. 'Si me queréis, ¡venios!'
Carrer del Poeta Altet 11